useful alt text useful alt text useful alt text
A nyelvtanulás hosszú folyamat. Nehéz meghatározni mikor kezdődik és meddig tart. Elkezdeni viszont csak akkor érdemes, ha egy egyszerű, ám komoly célunk van vele, azaz használni akarjuk.
Idő, kitartás, energia kell hozzá, kevesebb-több anyagi ráfordítás is szükséges, továbbá némi érzék és az anyanyelvi alapok előnyt jelentenek a tanulás során.
A nyelvtanulásnak sokféle módja van, és számos lehetőség kínálkozik arra, hogy mindenki megtalálja számára a legmegfelelőbb utat.

English Chat ClubSokaknak problémát jelent, hogy nincs lehetőségük gyakorolni az angolt, így az szépen lassan elkopik, aztán pedig sajnálkozunk és szomorkodunk amikor erre rájövünk. Ne hagyjuk! Heti egy alkalom nem sok, de lényegesen több mint a semmi, és ennyi időt talán mindenki rá tud szánni arra, hogy karbantartsa és megőrizze a már meglévő nyelvtudását vagy erősítse kezdeti lépéseit.
Ebből a célból hoztuk létre az English Chat Clubot, ahol mindenki fesztelenül, gátlások nélkül beszélgethet kedvére való témákról - angolosan, tea mellett. A kommunikáció-központú órák függetlenek egymástól, minden alkalom más-más téma köré épül, amikről és ahogy társalogni illdomos. Az anyagot az óra adja te csak jegyzetelj!

Miért lehet ez jó Neked?

Akkor ébreszd fel az agyad, a nyelvtudásod!

Gyere el a CreativeStudy English Chat Clubjába - pörgesd fel az angolod érdekes témakörökkel, szituációkkal, játékokkal, vitatémákkal. Mesélj, beszélj, játssz, vitázz, tanulj!
Mivel az órák kis létszámúak, a bejelentkezést követő megjelenés szükséges!

További információ és bejelentkezés:
E-mail: nszegedi@creativedesign.hu
Telefon: 0620/265 0597