useful alt text useful alt text useful alt text
A nyelvtanulás hosszú folyamat. Nehéz meghatározni mikor kezdődik és meddig tart. Elkezdeni viszont csak akkor érdemes, ha egy egyszerű, ám komoly célunk van vele, azaz használni akarjuk.
Idő, kitartás, energia kell hozzá, kevesebb-több anyagi ráfordítás is szükséges, továbbá némi érzék és az anyanyelvi alapok előnyt jelentenek a tanulás során.
A nyelvtanulásnak sokféle módja van, és számos lehetőség kínálkozik arra, hogy mindenki megtalálja számára a legmegfelelőbb utat.

KÜLFÖLDI NYELVI KÉPZÉSEK

Angol

Helyszínek

Képzéstípusok

EFW - English for Work

Nemzetközi karrier, külföldi kiküldetések, idegen nyelvű kollegák, telekonferenciák, e-mailek - mind megkövetelik az idegen nyelvű kommunikációt.
Ha sikeresek akarunk lenni a munkánkban, szükségünk van a magabiztos nyelvtudásra. A nyelvismeret hiánya ma már nem elfogadható akadály a nemzetközi kommunikációban. Nem engedhetjük, hogy félreértést, sikertelenséget, kudarcot, sőt akár vevői és anyagi veszteséget okozzon.

Ha gyors és hatékony megoldás kell:

Intenzív üzleti nyelvi tréningek Máltán, az Egyesült Királyságban és az USA-ban.
Egy 2-3 hetes képzés alatt hozzávetőlegesen annyit tanulhatunk, mint egy itthoni tanfolyamon 1 év alatt. Talán többet is, ha a hatékonyságot is figyelembe vesszük. A külföldi nyelvtanfolyam során ugyanis nem csupán a nyelvórákon tanulunk, hanem az ott tartózkodásunk minden perce alatt is – a szabadidős programokon, a hétköznapi szituációkban, vásárlásnál, a csoporttársakkal való folyamatos kommunikáció során.
A tréningek tematikája alaposan kidolgozott és célirányosan épül az üzleti világ elvárásaira, a szükséges szókincsre és témakörökre.

A heti 30 óra 20 általános angol és 10 üzleti angol órából tevődik össze:
A 20 általános angol óra alatt az általános nyelvi készségek fejlesztése mellett a fókusz az üzleti nyelvre irányul. Szituációs gyakorlatok, interaktív anyagok, beszéd, írás és szöveghallgatás segítenek abban, hogy a munkába való visszatérést követően magabiztosan alkalmazzuk a nyelvet a feladataink elvégzése során, és ne okozzon gondot egy jelentés megírása, egy prezentáció megtartása vagy egy telefonhívás a külföldi kollegákkal.

Summer Camp Malta

Tengerparti nyaralás - nyelvtanulás - búvárkodás - szórakozás - pihenés
Akár csak az egyik érdekel, akár mindegyik, Málta a tökéletes választás, ahol mindez egyhelyen elérhető.
Nyelvtanulás a legkorszerűbben technikai eszközökkel felszerelt nyelviskolában heti 15, 20 vagy akár 30 órában kezdő szinttől a haladóig.
Gyermektanfolyamok, nyelvi táborok, kommunikáció-fejlesztő tréningek és üzleti képzések - a leghatékonyabb mód, hogy rövid idő alatt komoly fejlődést érezz a nyelvtudásodban és bátran kommunikálj.
Amikor pedig nem az órákon ülsz, élvezd a tengert, a napsütést, Málta történelmi és kultúrális csodáit, és ha kedved van - a pezsgő éjszakai életet.
Német

Helyszínek: